skip to Main Content

Kindercoach

Ieder kind verdiend de optimale kansen!

Tijdens het opgroeien van je kinderen zitten ze soms niet altijd even lekker in hun vel en heb je als ouder soms kleine en grote vragen. Als kindercoach ga ik met de ouders en de kinderen in gesprek en focus ik me op het herkennen en doorbreken van patronen in plaats van het praten over problemen.

Het kan soms iets structureels zijn, maar ook een situatie of gebeurtenis waarvan het kind niet goed weet hoe het daarmee om moet gaan.

Een aantal voorbeelden kunnen zijn:

  • Faalangst, sociale angst
  • Weinig zelfvertrouwen of laag zelfbeeld
  • Moeilijk grenzen kunnen aangeven of kunnen opkomen voor zichzelf
  • Niet naar school willen/durven
  • Pesten of gepest worden
  • Eenzaam zijn of zich anders voelen
  • Verdrietig
  • Opvallend gedrag (zoals boos, opstandig, somber of juist stil en teruggetrokken)
  • Moeite met het omgaan van emoties
  • Piekeren

Tijdens de coaching bekijken we welke vragen er spelen en beantwoord ik ontwikkelingsgerelateerde vragen en opvoedvragen. Dit kunnen kleine / grote dingen zijn en met deze handvaten help ik jullie op weg om hier een andere invulling aan te geven waardoor het beter gaat.

Overige informatie

Als jeugdprofessional hanteer ik een werkwijze die conform wettelijke afspraken zijn, hieronder kun je wat meer informatie hierover lezen.

Vertrouwelijkheid

De coachingsgesprekken zijn vertrouwelijk. Mochten er echter signalen zijn die de veiligheid van jou en/of jouw kind in gevaar brengen, dan zal ik dit bespreken met derden (bijvoorbeeld familie, school, veilig thuis). Dit wordt altijd eerst met jou besproken en is conform de wettelijke meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling.

Klachtenprocedure

Als kindercoach zal ik alles in het werk stellen om uw kind goed te begeleiden. Echter kan het voorkomen u toch een klacht heeft. Heb je een vraag of een klacht, neem dan contact op zodat een oplossing gevonden kan worden. Mochten we er onderling niet uitkomen ben ik aangesloten bij de Klachtenportaal zorg waar je een klacht kan indienen.

Tarieven, betaling en annulering

De eerste intake kost 50,- incl btw. Vervolg coaching sessies kosten 60 euro incl. btw.

Een sessie duurt 50 à 60 minuten en vindt altijd plaats in mijn praktijk in Ens. Achteraf zal ik een factuur sturen die binnen 14 dagen voldaan moet worden. Annuleren is kosteloos mogelijk tot 24 uur voor de sessie; daarna wordt het volledige sessie-tarief in rekening gebracht.

Neem contact op

Vul hieronder het formulier in en ik zal zo spoedig mogelijk contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken en of een coachingsessie iets is wat helpend kan zijn voor jouw hulpvraag.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Back To Top